Hoogstaande projecten in dakbedekking in Noord-Brabant én daarbuiten

Vraag een dakinspectie aan

 

Bij Jess Dakwerken B.V. hebben we al vele hoogstaande projecten in dakbedekking afgerond. Projecten waar we trots op zijn. Benieuwd? Hier staan ze voor u op een rij.

Go-Tan in Kesteren (2017)

Voor Go-Tan in Kesteren hebben wij het nieuwbouwgedeelte van 3500 m² voorzien van een PVC-dak met PIR-isolatie. Daarnaast hebben we bij Go-Tan een bestaand dak van circa 1000 m² geheel gerenoveerd met nieuwe PIR-isolatie en APP-dakbedekking.

Vraag meer informatie

Theater De Blauwe Kei in Veghel inclusief loopbrug (2017/2018)

Voor het schitterende nieuwe theater aan de Verlengde Noordkade te Veghel hebben wij het dak én de loopbrug over het kanaal voorzien van PVC-dakbedekking. Totale oppervlakte: ± 2400 m².

Nouvion in Uden (2018)

Het bedrijfspand van Nouvion aan de Koperslagerstraat te Uden hebben wij  geheel overlaagd met APP-dakbedekking. Totale oppervlakte: 4500 m².

BAS Trucks in Veghel (2018)

Bij BAS Trucks te Veghel heeft Jess Dakwerken B.V. de daken van de bestaande kantoren geheel gerenoveerd en voorzien van nieuwe APP-dakbedekking met isolatie (± 1000 m²). Ook de sloopwerkzaamheden zijn door ons uitgevoerd. Daarnaast zijn de nieuwe kantoren voorzien van APP-dakbedekking met PIR-isolatie (± 700 m²). De nieuwbouw met de werkplaatsen, gevestigd aan de snelweg A50, is voorzien van isolatie met PVC-dakbedekking. Totale oppervlakte: ± 2100 m².

Overige projecten 

Benieuwd naar meer projecten van Jess Dakwerken B.V.? Van Veghel tot Loon op Zand, en van Sint-Oedenrode tot Nijmegen: hieronder vindt u onze overige afgeronde klussen.

Uw project ook in dit rijtje? Bel voor meer informatie en een gratis dakinspectie: 0413 - 78 10 00

Contact opnemen